Zariadený 4. izbový RD v Stupave na prenájom.

2.700 €
Obľúbené
Your search results

Základné informácie

  • Posledná aktualizácia:
  • September 26, 2024
  • 4 Bedrooms
  • 211 m2

Popis

Na prenájom ponúkame 4. izbovú novostavbu v Stupave na Krajnej ulici o výmere 210,92m2.

Celková úžitková plocha rodinného domu je 179,55m2.

Plocha pozemku je 573m2.

Rodinný dom je typu bungalov, jednopodlažný, bezbariérový.
V rodinnom dome sú inžinierske siete – vodovod, kanalizácia – odpad, podlahové vykurovanie, elektrická inštalácia, dátová sieť, TV sieť, zabezpečovacia signalizácia, domový vrátnik a rozvody odvetrania a rekuperácie vzduchu.

V kuchyni je kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi – elektrickou varnou doskou, elektrickou rúrou, mikrovlnkou, umývačkou riadu a digestorom. V jedálni je rozťahovací dubový stôl so stoličkami.

V komore je kombinovaná chladnička s mrazničkou. V izbách, na chodbách a v kuchyni sú v celom výškovom profile osadené montované skrine.

Vo všetkých obytných miestnostiach domu je umiestnený masívny dubový nábytok – postele, nočné stolíky, komody, písacie stolíky, police, stoličky. V obývacej izbe je sedacia súprava, taburetky, konferenčné stolíky a TV prijímač.  V zádverí a v hale sú vešiakové steny a lavice s úložným priestorom.

Na terase je rozťahovací dubový stôl s lavicami a skladacími kreslami. V sklade je pracovný stôl so zverákom. Vo všetkých obytných miestnostiach sú na stenách dekoračné sklenené obrazy. Na oknách sú vnútorné žalúzie a vonkajšie sieťky proti hmyzu.

V kúpeľni je sprcha, vaňa, bidet a dvojumývadlo. Podlahové kúrenie je napojené z plynového kotla v technickej miestnosti. V technickej miestnosti je aj WC s umývadlom a automatická práčka.

V garáži, komore a v sklade sú namontované drevené police.

Pred rodinným domom sú vybudované spevnené plochy – parkovisko pre šesť automobilov. Spevnené plochy sú vybudované aj po stranách rodinného domu a vo dvore. Vo dvore je zasadený trávnik, zavlažovanie trávnika napojené z vŕtanej studne vo dvore. Vo dvore a po stranách rodinného domu je vybudované oplotenie vyhotovené zo štiepaných betónových tvárnic.

Na parkovisku sú zásuvkové rozvádzače pre prípadné nabíjanie elektro automobilov.

Mesačný nájom s energiami : 2.700,- Eur /mesiac

Pri podpise zmluvy sa hradí nájom, depozit a sprostredkovanie.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na:

T: +421 915 444 574

info@realwest.sk

www.realwest.sk

Mesto:
Kraj:
Krajina: Slovakia (Slovak Republic)
Otvoriť mapu v Google Maps
Číslo nehnuteľnosti: 25412
Cena: 2.700 €
Veľkosť: 211 m2
Izby: 4
Bedrooms: 4

Kontaktuje ma

Dohodnúť stretnutie?
Zavolať +421 915 444 574 WhatsApp

Compare Listings

Ing. Nikola Husová